EcoSys heeft voor haar klanten met een uitgebreid onderhoudscontract de Domus-tool en webservice ontwikkeld om stamgegevens op makkelijke en snelle wijze aan klanten te kunnen verspreiden. De stamgegevens importbestanden kunt u hieronder downloaden.

Open Domus

In EcoLIMS is functionaliteit aanwezig om locaties en variabele gegevens (import mutaties tabel) te importeren vanuit externe bestanden. Met de Domus-tool kunnen ook de andere stamgegevens tabellen up-to-date worden gemaakt. Kies de correcte administratie, selecteer de bewerking (toevoegen of wijzigen van gegevens) en het pad waar de import-bestanden van de Domus webservice gedownload staan. Vink tenslotte de gewenste stamgegevens aan die veranderd moeten worden en kies Verwerken. Domus zal in een overzicht laten zien hoeveel stamgegevens zijn toegevoegd, gewijzigd en verwijderd.

Het gebruik van Domus is vrij eenvoudig maar de functionaliteit om de stamgegevens in EcoLIMS te kunnen wijzigen op alle betrokken velden is zeer complex. Domus is daarom alleen beschikbaar voor gebruikers met een uitgebreid onderhoudscontract. U kunt DOMUS.EXE en de Domus handleiding downloaden in het Downloads scherm.

Het wijzigen van (stam)gegevens buiten de controles van EcoLIMS om valt niet onder de support van het onderhoudscontract en brengt een zeker risico met zich mee. Voer de bewerkingen alleen uit als u zeker bent van uw zaak en een back-up hebt gemaakt van de data. Het is raadzaam om contact op te nemen als u denkt aan het converteren van gegevens.

Neem contact op met ons voor meer informatie

Integrale oplossingen voor waterbeheerders